Skip to content
Home ยป Iberet Folic Acid 500 Untuk Ibu Hamil

Iberet Folic Acid 500 Untuk Ibu Hamil

  • by

Iberet Folic 500 adalah produk vitamin yang sangat baik untuk wanita yang sedang mengandung atau merancang untuk mengandung. Saya telah mengambil produk ini sejak awal kehamilan saya dan saya sangat puas dengan keberkesanan produk ini.

Iberet Folic Acid 500 Untuk Ibu Hamil

Iberet Folic 500 mengandungi asid folik yang sangat penting bagi pembentukan sel-sel baru dan pertumbuhan bayi dalam kandungan. Selain itu, produk ini juga mengandungi zat besi, vitamin B kompleks dan vitamin C yang sangat baik untuk meningkatkan imuniti dan membantu tubuh menyerap zat besi dengan lebih baik.

Satu kelebihan Iberet Folic 500 adalah ia tidak menyebabkan sembelit atau masalah penghadaman seperti kebanyakan produk zat besi yang lain. Saya juga merasakan lebih bertenaga setelah mengambil produk ini dan tidak mudah letih.

Produk ini mudah didapati di kebanyakan farmasi dan boleh dibeli tanpa preskripsi doktor. Satu kotak mengandungi 30 tablet dan harganya juga sangat berpatutan.

Secara keseluruhan, saya sangat mengesyorkan Iberet Folic 500 kepada semua wanita yang sedang hamil atau merancang untuk hamil. Produk ini sangat penting untuk membantu memastikan perkembangan bayi yang sihat dan meningkatkan kesejahteraan ibu hamil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *